O nama

AUTO PROMET PEJIĆ d.o.o. posluje od 1993. godine, te koristeći svoje bogato 13 - godišnje tehnološko, tehničko i marketinško iskustvo osigurala je svojim partnerima kupcima prepoznatljivost i pouzdanost u pružanju svojih usluga, te ih uvjerava u kvalitetu proizvoda koje ima u ponudi.
NAŠA MISIJA biti lider u pružanju visokokvalitetnih proizvoda iz svih domene djelatnosti u veleprodaji traktorskih rezervnih dijelova, koristeći visoke tehnološke i komercijalne standarde koji se primjenjuju unutar brendova koje zastupamo.


Uvažavajući naše partnere i kupce prvenstveno kao prijatelje i cijenjene poslovne suradnike, uvijek i u svim situacijama koristimo međusobni pristup uvažavajući sve prijedloge i kritike koje nas i naše poslovanje mogu podignuti na višu razinu, ostavljajući iza obavljenih poslova iskrene i srdačne odnose koji su rezultat obostranog zadovoljstva.
AUTO PROMET PEJIĆ d.o.o. bavi se prodajom originalnih rezervnih dijelova za program IMT, Torpedo, IMR. Jedino takvi dijelovi mogu jamčiti potpunu usklađenost kvalitete svih dijelova sklopova na tim radnim strojevima.

 

OSNOVNI ZADACI PRI ODABIRU NAŠIH SURADNIKA I DOBAVLJAČA
- izbor dobavljača koji po svojim kvalitativnim sposobnostima zadovoljava visoka mjerila kvalitete, odnosno potrebe prema zadanom konstrukcijskom rješenju
- ispitivanja zadanih prototipova rezervnih dijelova s konstrukcijskim crtežima i usklađivanje s tehničkim i tehnološkim zahtjevima za ugradnju u vozilo
- fizički i kemijski testovi i analize u laboratoriju
- jamstvo za originalne dijelove
- kvalitetno obrezovani kadar koji je dostupan u pružanju stručnih savjeta i uputa
- moguća daljnja poboljšanja u zajedničkom radu s potencijalnim dobavljačima odnosno njihovim inženjerima
- tehnički atest i puštanje u primjenu provjerenih MAN originalnih rezervnih dijelova i mjere osiguranja serijske kvalitete

REZERVNI DIJELOVI koji se nalaze u našoj ponudi također se mogu podvrgnuti tehničkim poboljšanjima i izmjenama, pri čemu osoblje prodaje rezervnih dijelova uvijek raspolaže najnovijim informacijama o mogućim kvalificiranim zamjenama.
Iskoristite našu kompetentnost i dugogodišnje iskustvo koje provjerava originalne dijelove i jamči sigurnost. Vozite sigurno čak i kada Vas primamljive ponude sivog tržišta dovode u kušnju.

O nama

Više od 15 godina iskustva i preko 10,000 zadovoljnih kupaca!

Pročitaj više

Važni događaji

Kontakt

Nazovite nas na:
+385 1 6158 032

Ili pošaljite mail na:
info @ auto-pejic.hr